2014. 03. 12. 12:15

Végképp eltörölnék, hogy Király Linda nem tudja a Himnuszt

linda2Ha addig nem is, de a kínos beégés után egy egész ország számára vált ismertté Király Linda neve, aki képes volt úgy kiállni „énekelni” a 11 évvel ezelőtti Kelet–Nyugat Kosárlabdagálán, hogy nem tudta a Himnusz szövegét. Butaságát és szégyenét még azzal is képes volt tetézni, hogy megpróbált a közönségéhez fordulni segítségért, akik azonban kifütyülték.

Apja most a segítségére sietett. Király Tamás ugyanis cenzúrához folyamodott, hogy kitörölje butácska lányának legnagyobb beégését, amit 11 év óta senki nem felejtett el.

Jogi következményekkel kell számolnia annak, aki a jövőben szeretné megmutatni a nagyvilágnak, miként szúrta el Király Linda 11 évvel ezelőtt a Himnuszt a Kelet–Nyugat Kosárlabdagálán – számolt be a Blikk.

Király Tamás megvásárolta a szégyenteljes pillanatokról készült felvétel jogait, és egy hivatalos levélben az összes helyről eltávolíttatta. Ezentúl csak írásban idézhető vissza Király Linda botrányos tudatlansága:

„Nyújts feléje védő kart, ha ellen' valaki segítsen ne-e-ekem!... Thank you! Kérnék egy kis segítséget! De én ezt így nem tudom. Hát ezt közönséggel együtt kell, nem? Hát magyarok vagyunk, nem?" – gagyogta el évekkel ezelőtt Király Linda.

„Amennyiben kérésünknek nem tesznek eleget, a hatályos jogszabályok alapján jogi útra fogjuk terelni az ügyet" – áll a Király Tamás által vezetett Crown Music Bt. levelében. Azt nem tudni, hogy azóta Király Linda megtanulta-e már a Himnuszt...

Blikk nyomán – alfahir.hu