Végre kiderül, mennyi pénzt kaszált a Jobbik az embercsempészetből

Az ugyanis nyilván lehetetlen, hogy a Fidesz minden alap nélkül rágalmazta meg a pártot azzal, hogy bűnözői körökkel ápol kapcsolatokat, és ebből a pártkasszába is jut. 

Hamarosan bíróság előtt is el kell magyaráznia a Fidesznek, mitől "jobbikos" a párttól, már évek óta eltávolodott, konkurens radikális mozgalmat szervező Kiss Róbert. A Magyar Gárda volt főkapitányát július végén fogta el a TEK migránsok szállítása közben, s később kiderült, hogy pár héttel korábban volt egy hasonló ügye.  A témára lecsapott a kormánypárt, és kiadta az elmúlt évek egyik legkínosabb közleményét

A Fidesz-frakció nem csak simán "jobbikosnak" nevezte Kisst, aki amúgy még 2011-ben összerúgta a port a radikálisokkal - de még azt is megkérdezték, "mennyi pénz folyt be a pártkasszába" az embercsempészetből"? Most végre erre a nyilván megalapozott információk alapján feltett, véletlenül sem sunyi és kicsit sem aljas kérdésre is választ kaphatunk. Jobbik ugyanis beperelte a Fideszt, amelynek így a bíróság előtt is alkalma nyílik rá, hogy leleplezze a radikáljobbos embrecsempész maffiát.  A párt csütörtöki közleménye szerint bocsánatkérést, és az őket ért sérelem "megfelelő kompenzálását" kéri a bíróságtól. 

 
Közben az is kiderült, hogy az első, július eleji ügyben a rendőrség megszüntette az eljárást Kissel szemben, mivel nem tudták bizonyítani,hogy valóban pénzért szállította a migránsokat. 
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Harmati András

Friss