2015. 11. 10. 21:14

Vilmos kifosztotta az idős hölgyet, majd szívrohamot kapott és meghalt

Cs. Vilmos egy régi trükk segítségével rabolta ki az idős hölgyet, ám az asszony kiabálásra a segítségére siettek a szomszédjai és elkapták a támadót. Az annyira megijedt, hogy szívrohamot kapott és keringési elégtelenségben ott a helyszínen életét vesztett – a furcsa esetről a Zsaru magazin nyomán a blikk.hu számolt be.

Az igen csak pórul járt rabló amúgy már hozzászokhatott a húzósabb helyzetekhez, többször ült rablásért, lopásért, hivatalos személy elleni erőszakért, a mostani kalanddal járó izgalmakat viszont már nem bírta el a szíve.

Az utolsó portyáján egy Erzsébet körúton lakó idős, 81 éves asszonyt akart az értékeitől megfosztani. Azzal az indokkal kéredzkedett be a néni lakásába, hogy ellenőriznie kell az összes a gázkészülékeket és a gázórát.

A ravasz csaló beküldte az asszonyt a fürdőszobába, hogy csavargassa a bojler gombját, a nappaliban pedig a radiátort, amíg ő a gázórát figyeli. Hiába száz éves trükk ez, az asszonynak mégis csak akkor esett le a tantusz, amikor látta, hogy csaló felkapta a szatyrát.

A tolvaj hiába fogta menekülőre, a néni kiabálására az Erzsébet körúton elkapták és visszavitték a tetthelyre.

Fotó: Zsaru magazin

A tolvaj nem ellenkezett az időközben megérkező rendőrrel sem, csak folyamatosan káromkodott. Amikor megbilincselték, rosszul lett, de már hiába vették le róla a karperecet, nem segített az újraélesztés sem.

A Zsaru magazin információi szerint 3890 forintot rabolt volna az idős asszonytól, de az életével fizetett.