2015. 04. 20. 08:28

Visszatérhet Pintér Attila

Harapós csapat alakulhat Szombathelyen, ahonnan valószínűleg távozik Szentes Lázár, akit Pintér Attila követhet a kispadon.

Rendkívüli taggyűlést hívott össze a Haladás vezetősége, mivel vélhetően felbontják Szentes Lázár vezetőedző szerződését - írja a Magyar Nemzet.

Nem lenne meglepő a lépés: Szentes ugyan nem régóta dolgozik Szombathelyen, a csapat nem szerepel túl fényesen. Jelenleg a 16. helyen állnak, ijesztően közel a kieső helyhez, két fordulóval ezelőtt a Videotontól 7-0-ra, szombaton pedig a Ferencvárostól 3-0-ra kaptak ki.

Hétfőn tanácskozik a vezetőség, ahol az edzőkérdésről lesz szó. Elméletileg megerősíthetik pozíciójában Szentest, de valószínűleg távoznia kell.

A klub ügyeire jó rálátással bíró rangado.hu már meg is kezdte a találgatást az utódot illetően. Szóba került Horváth Ferenc, Véber György, Pintér Attila, Mészöly Géza, valamint a klub korábbi játékosa, Kuttor Attila is, aki hivatalosan még nem dolgozott edzőként.

Amennyiben nem Kuttor veszi át Szentes helyét, úgy a legvalószínűbb, hogy a válogatottnál legutóbb csúnyán megégett Pintér Attila ül majd le a kispadra.