2014. 04. 06. 15:27

Vona Gábor: Adjon egy esélyt a Jobbiknak!

Vona Gábor is megérkezett a Jobbik eredményváró rendezvényére, ahol sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy köszöni mindenkinek, aki eddig elment szavazni, és abban bízik, hogy ugyan a részvételi adatok egyelőre nem ezt mutatják, minél többen mennek majd még el.

Külön megköszönte azoknak, akik a Jobbikra adták le a voksukat, azoknak, akik már holnaptól szebb jövőt szeretnének. Hozzátette, az egész kampány során pozitív, programközpontú, sárdobálástól mentes kampányt folytattak, és ez így van és így marad a mai napon is. A Jobbik miniszterelnök-jelöltje hozzátette, bízik benne, hogy meglepetést fognak okozni, és lesz okuk az örömre. Kiemelte, ők nem csak egyszerűen kormányváltást szeretnének, hanem az elmúlt 24 évet szeretnék leváltani.

Kérte azokat, akik már szavaztak, hogy törekedjenek arra, hogy minél több ismerősüket meggyőzzék ugyanerről, értesítsenek mindenkit, akit csak tudnak. Zárásul azt kérte a szavazóktól, hogy adjanak egy esélyt a Jobbiknak, adjanak egy esélyt önmaguknak. Mint fogalmazott, kormányra kerülésük esetén megkezdik az elszámoltatást, rendet tesznek, és tisztességes megélhetést biztosítanak mindenkinek.

alfahir.hu