Janiczak Dávid leszámol a Fidesz vádjaival

Ózd polgármestere tételesen visszautasította a Fidesz vádaskodásait, itt a teljes hangfelvétel.

Mint ismert, a Fidesz azzal vádolta meg a város polgármesterét, hogy az "meg akart szabadulni" az egyik indulótól a város ivóvízhálózatának fejlesztésére kiírt pályázaton. Janiczak később tételesen visszautasította a kormánypárt vádaskodásait, s mint mondta: 

"A Fidesz tudatosan akar a saját korrupcióban jártas pályájára húzni bennünket, mert azon a térfélen ő a nyerő, tekintettel nagy, mindent átfogó tapasztalatára"

Íme, így működik a Fidesz hazugsággyára

A városi televízió kedd esti műsorában a Ózd polgármestere a Fidesz és a közpénzből működő fideszes sajtó által bemutatott - alaposan megvágott - hangfelvételt is bemutatták, amiből kiderült, hogy a Fidesz minden vádja konkrét, nettó hazugság. Janiczak Dávid elmondta: vizsgálják, hogy a hangfelvételek miatt fennáll-e a hitelrontásnak, becsületsértésnek vagy épp az üzleti titok megsértésének gyanúja. Hozzátette: folyamatban van a sajtóhelyreigazítási kérelem beadása is. A polgármester emlékeztetett: jelentős mértékben rontották az ő és a város hitelét.

"Itt, aki lejáratja Ózd városát, az a kormánypárt, a kormánypárti média, akik megtesznek mindent azért, hogy tönkretegyék a jelenlegi városvezetés hitelét, tönkretegyék a polgármestert. Valószínűleg időközi választást szeretnének, ha én esetleg feladnám. Megjegyzem, nem fogom feladni, az igazságért harcoltam egész életemben, és az igazságért fogok harcolni ez után is."

És itt a teljes - vágatlan - hangfelvétel