Harcsa Veronika énekesnő üzent a Fidesz alelnökének: Most szakadt el a cérna!

Az énekesnő szerint Németh Szilárd bűnöst csinált egy bántalmazott nőnől.

A teljes hazai sajtót bejárta a hír, hogy a Kálvin téren két férfi összeszólalkozott: az egyik "mocskos migránsnak" nevezte az őt angolul megszólító pizzást, majd megütött egy fiatal nőt, aki védelmébe vette a pizzaárust.

Az esetre az ATV Start című műsorában reagált a Fidesz alelnöke, Németh Szilárd, aki elmondta: minden fizikai atrocitást ki kell zárni a közéletből és reméli, hogy a hatóság által mindenki elnyeri méltó büntetését. Azt is hozzátette kérdésre, hogy a mocskos migránsozás sem fér bele… DE véleménye szerint ez a történet provokáció, egy megrendezett sztori volt.

„Bármi elképzelhető, meg annak az ellenkezője is azután, hogy Soros György betette ide a lábát, és joystickon mozgat provokátorokat, akár a sajtót nézzük, akár azokat a szervezeteket, amelyeket ő pénzel, azt csinálják, amit ő mond”

- jelentette ki a műsorvezető megdöbbenésére, aki meg is kérdezte Némethet: „hogy jön ide Soros György?”

A Fidesz alelnökét azonban nem lehetett kizökkenteni és tovább folytatta összeesküvést leleplező mondókáját.

„Itt egy óriási küzdelem zajlik, jól látható, hogy nem csak ezen a kis Kálvin téri színpadon zajlott ez a küzdelem, hanem a sajtóban is.”

Majd hozzátette, hogy egyébként "mélységesen elítéli" a Kálvin téri esetet, akkor is, ha "esetleg valós történtet", akkor is, ha provokáció. Németh amúgy nem lát összefüggést a kormányzati kommunikáció és a mocskos migránsozás között.

Harcsa Veronika énekesnő a Facebookon azt írta, most szakadt el nála a cérna, mert bár tudatosan nem szokott a közösségi oldalon politizálni, de a Kálvin téren megütött nő az ismerőse, így a saját bőrén érzi az őt érő igazságtalanságot, és ki kell állnia mellette.

Mi történt? Két idegen férfi konfliktusba keveredett az aluljáróban, ami agressziót szült. Egy idegen nő közbeavatkozott, hogy enyhítse a félreértést. A nőt megütötték. A politikus együttérzés helyett provokációval rágalmazza őt. Emberek, ILYET NEM LEHET! BÁNTALMAZOTT NŐBŐL NEM CSINÁLUNK BŰNÖST, hogy ezzel duplán is áldozattá tegyük! És a rágalom egy dolog, vegyük észre, mit tett valójában ez a nő. Rizikót vállalva, idegenként közbelépett enyhíteni egy utcai konfliktust, egy olyan helyzetben, amikor a legtöbbünk úgy tenne, mint aki ott sincs. Ő KIÁLLT, ÁLLJUNK KI MI IS MELLETTE!

Követőitől azt kéri, hogy aki egyetért vele, ossza meg bejegyzését.