M. Richárd volt barátnője egy sokkoló videón ütlegel egy másik nőt

"Szétbaszlak! Senki ne nyúljon hozzá!"

A megrázó felvétel a XIII. kerületben, a Pozsonyi úton történt, készítője pedig nem más, mint a Dózsa György úti halálos balesetben érintett kabriós, M. Richárd volt barátnője.

A Bors által feltöltött videón világosan hallható, amint a felvétel készítője megtiltja a többi járókelőnek, hogy a bántalmazott nő védelmére keljenek, vagy megpróbálják szétválasztani a verekedőket.

A felvételen látszik, hogy végül két férfi a készítő tiltakozása ellenére mégis közbelép.

A BRFK súlyos testi sértés kísérlet gyanúja miatt indított eljárást, és ma délután elfogták a magából kivetkőzött 24 éves budapesti nőt.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=5-fTC8XaMRA]

A bulvárlap egyébként úgy tudja, hogy a perpatvar az agresszor K. Szilvia és a megtámadott B. Diána között szerelemféltésből, M. Richárd miatt tört ki.

Már a Dózsa György úti baleset előtt elvették M. Richárd jogosítványát, nem is vezethetett volna

Később kiderült: ő a kecskeméti maffiaper egykori vádlottja. Az egykori börtönviselt sofőr német luxusautók lízingelésével foglalkozik, de üzleti kapcsolatban állt azzal a biztonsági céggel, ami Rogán Antalt és Németh Szilárdot is védte a csepeli nemzeti konzultációs fórumon. A kormánypárti PestiSrácok ma azt írta, a május közepén történt baleset idején M.