Megszólalt M. Richárd: őszintén bán mindent, de a másik fél is hibás

A Pesti Srácok nevű fideszes propagandaoldalnak szólalt meg M. Richárd, a Dózsa György úti halálos baleset gyanúsítottja.

Levelében azt írta, azért akar megszólalni, mert „a sajtóban számtalan olyan hír jelent meg ügyével kapcsolatban, amely valótlan, iratellenes és félrevezeti a közvéleményt”.

Bár a felelősséget nem kívánja másra hárítani, de megemlíti, hogy a műszaki szakértői vélemény szerint mindkét fél felelős a balesetért. 

Elárulta, hogy a cselekmény előtt néhány nappal valóban kokaint fogyasztott, ám az igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy a baleset idején már nem volt kábítószer hatása alatt. 

M. Richárd állítása szerint őszintén bánja, hogy tragikus balesetet okozott, és mindent meg kíván tenni a sértettek és a hozzátartozók kártérítése érdekében.

A jogosítvány nélkül halálos balesetet okozó M. Richárd tegnap szabadon távozhatott a bíróságról, házi őrizetbe került. A tragédia után egyébként újra kabriózni látták, de kiderült róla az is, hogy a kecskeméti maffiaper egyik vádlottja volt, ráadásul kapcsolatba hozták a Rogán Antalékat védő testőrökkel is. Barátnője is csúnya ügybe keveredett, miután egy nyilvánossgára került videón egy másik nőt ütlegelt.