Bámulatos vagyongyarapodás a miskolci fideszesnél

Dr. Nánási-Kocsis Norbert fideszes képviselő szerint ő csupán aktív gazdasági tevékenységet folytat, és ezzel minden rendben is van.

Az ellenzéki párt szerint a miskolci emberek nevében arra kíváncsiak: mi állhat a Fidesz újabb mágnásának, Nánási-Kocsis Norbertnek a bámulatos vagyongyarapodása mögött?

A Fidesz önkormányzati képviselőjének elmúlt években közzétett vagyonnyilatkozatai már nem érhetőek el az önkormányzat honlapján, azonban a sajtóban megjelent adatok szerint Nánásinak az elmúlt 3 évben sikerült kifizetnie az összes tartozását, ami nem kevesebb, mint 79 millió forint, emellett még 126 milliós megtakarítással is rendelkezik. Eközben havi jövedelemként mindössze 136 ezer forint van feltüntetve, áll a Jobbik közleményében.

A Jobbik szerint a miskolciak magyarázatot várnak Nánásitól:

hogyan tudta ilyen rövid idő alatt eltüntetni 79 milliós adósságát, és hogyan tudott 126 milliós megtakarításra szert tenni abban a városban, ahol az emberek 65 százaléka a létminimumon, vagy az alatt él?

Dr. Nánási-Kocsis Norbert úgy reagált a Jobbik közleményére, hogy ő csupán aktív gazdasági tevékenységet végez, és esetében "nem történt vagyongyarapodás, csak az elemek átrendeződése", és vagyona ugyanakkora értékkel bír, mint eddig.