Most vörös csillaggal a fején pózolt Varga Viktor

Varga Viktor - vélhetően - tudatlanságból táplálkozó kommunista „vonzalma” nem először köszön vissza az öltözködésében. Korábban Che Guevaranak öltözve parádézott.

Egy hete számoltunk be arról, hogy a Szent Koronát meggyalázó celeb, Varga Viktor elhagyja az országot. Jelentjük, ez még nem történt meg, ellenben most egy olyan fotót jelentetett meg a Facebook oldalán, amelyen vörös csillagos bukósisakkal a fején pózol.

vv

Fotó: Facebook

Varga Viktor - vélhetően - tudatlanságból táplálkozó kommunista „vonzalma” nem először köszön vissza az öltözködésében. Korábban az egyik kereskedelmi csatorna műsorában Che Guevaranak öltözve parádézott.

Frissítés: Még suttyó is

Cikkünk megjelenése után Varga Viktor Facebook-oldalát felháborodott kommentek özönlötték el. Az egyik ilyenben kérdőre vonták őt azért, mert önkényuralmi jelképet viselt ruházatán, mire már-már Alföldi Róbertet idéző mélységekben reagált. A hölgy azt írta, „Te esküszöm beteg vagy... tiltott önkényuralmi jelkép használata... egyre lejjebb süllyedsz apám.... remélem csak a kép minősége miatt látszik vörösnek az a csillag...„.

c

„Szopd ki! És pereld be a Heinekent” – támadott erre alpári stílusban a celeb, védekezésül a sörmárka példáját hozva, ahol szintén vörös csillag látható. Képünkön azt láthatják, ahogy a hölgy reagál a „felkérésre”, illetve magyarázza el neki, hogy a jelképek időbeli használata között óriási különbség rejlik, így ezzel ne „védekezzen”.

Úgy tűnik, Varga Viktor nemcsak azzal nincs tisztában, hogy nem illik a Szent Koronát gusztustalan performanszokkal meggyalázni, de azt sem érti, hogy visszataszító az emberiség legnagyobb tömeggyilkosságait előidéző kommunista rendszer szimbolikájával, vagy annak pribékjeivel bármilyen formában közösséget vállalni. Képzeljük csak el, hogy mekkora botrány lenne abból, ha horogkeresztes bukósisakkal pózolt volna nyilvánosan...

alfahir.hu