Online is alá lehet lehet írni a Jobbik vendémunkások tömeges betelepítését ellenző kiáltványát

Online is alá lehet lehet írni a Jobbik vendémunkások tömeges betelepítését ellenző kiáltványát

„Egyetért-e ön azzal, hogy törvény tiltsa az ázsiai és afrikai migránsmunkások betelepítését hazánkba?” Így hangzik a konzervatív, ellenzéki párt kérdése, amit országos kampánya során minden magyar embernek fel akar tenni.

A kormány a Fidesz-közeli cégek toborzásával hozzálátott veszélyes tervének megvalósításához — írja a Jobbik-Konzervatívok, akik szerint Orbánék ázsiai, muszlim migránsmunkások százezreit telepítenék hazánkba, lecserélve a magyar munkaerőt, letörve a béreket, hosszú távon megbontva hazánk kulturális egységét. Orbán terve veszélyes – mutatott rá az ellenzéki párt.

A célunk határozott és egyértelmű. Meg fogjuk akadályozni Orbánékat abban, hogy végrehajtsák nemzetellenes tervüket!

A Jobbik számára a magyar munkavállalók, a magyar családok boldogulása az első – hangsúlyozták, ezért szerintük nem ázsiai migránsmunkásokra, hanem normális bérekre van szükség.

A konzervatív ellenzékiek minden magyart arra bíztatnak, hogy csatlakozzon kezdeményezésükhöz: „Ha te sem akarod, hogy a migránsmunkás-szállók, az akkumulátorgyárak, az alacsony bérek országa legyünk, tarts velünk, támogasd küzdelmünket, hogy a kellő számú aláírás után tényleges népszavazási kezdeményezéssel folytassuk a harcot!”

„Egyetért-e ön azzal, hogy törvény tiltsa az ázsiai és afrikai migránsmunkások betelepítését hazánkba?”

Erre a kérdésre a Jobbik-Konzervatívok által indított STOPmigránsmunkások.hu oldalon lehet válaszolni.

(Címlapkép: Jobbik-Konzervatívok/STOPmigránsmunkások.hu)