Holnap jön a bejelentés, hogy Mészáros Lőrinc bőrklinikát nyitott, vagy mi?

Most a 444.hu-n volt a sor, hogy belenézzen testületileg is a Habony-művek legaljába, a Ripostba. Nos, a keddi szám vezércikkében arról értekeztek, hogy "mégsem káros az UV-sugárzás".

Mindezt a Szendi Gábor programozó matematikus, forgatókönyvíró, dramaturg, pszichológus, a tenyek-tevhitek.hu honlap gazdája és egyben a paleolit táplálkozás egyik hazai apostola erősítette meg a lapnak, szerinte a bőrgyógyászok által legkritikusabbnak tartott 11 és 15 óra közötti időszakban nemhogy óvakodni kell a naptól, hanem egyenesen ilyenkor érdemes napozni, hogy áramoljon a D-vitamin.

Majd megfejelte azzal, hogy a "vizsgálatok" szerint a naptejet használók még nagyobb valószínűséggel lesznek rákosok is - igaz, az nem hangzott el, mely márkák tartoznak ebbe a körbe.

Talán nem is lenne túlságosan érdekes a sztori, hiszen aki pénzt ad ezért a sajtótermékért, az számítson a hülyeségre, azonban az esti Tények is beszámolt a magyar tudósok felfedezéséről. Ezt viszont sajnos még mindig több százezer honfitársunk nézi - valamiért.

De vajon miért reklámozza a Vajna-Habony televízió a bőrgyógyászok által kritikus időszakot?

Úgy véljük, rájöttünk. Holnap jön a bejelentés, hogy Mészáros Lőrinc bőrklinikát nyitott!