Hat decis lesz a korsó sör az EFOTT-on

Valamint Sean Paul előtt még "Dévényi Tibi bácsi" is szülinapi showt tart az EFOTT nagyszínpadán.

Aki azonban kíváncsi még az alig bő egy hónap múlva kezdődő EFOTT programjaira, annak azért eláruljuk, hogy ma nemcsak a korsó sör mérete derült ki, hanem például az is, hogy 70 éves lett nemrég "Dévényi Tibi bácsi", akit ennek apropóján egy háromórás szülinapi produkcióra kértek fel a fesztivál szervezői. 

A "lemezlovas" elárulta, hogy 70 db "kívánságlabdát" fog majd a tömegbe dobni, amelyhez segítséget is hívott Mikler Roland kézilabdázó személyében, valamint hogy lesznek élő, hús-vér fellépők is a show során, így például Vincze Lilla, Náksi Attila és Betty Love, Takács Tamás, a BonBon, a GrooveHouse és Szandi. 

Egyik évben voltam egyébként az EFOTT-on Dévényi Tibi bácsi buliján (pontosabban, arra tévedtem pár szám erejéig), és amúgy bizonyos szemszögből és állapotból nézve tényleg nem volt rossz. Még akkor is, ha teljesen egytértek Puzsér Róberttel, aki beválogatta a Három kívánság című műsor hajdani műsorvezetőjét "a tíz leghitványabb televíziós műsorvezető" közé a Sznobjektívben. Igaz, én nem az első helyre tettem volna. 

Szóval ez lesz a fő attrakció a nulladik napon. Amúgy az mindentől függetlenül megmosolyogtató, hogy ugyanazon a színpadon két nappal később Sean Paul fog minden reményünk szerint őrületes bulit csinálni. 

De ne szaladjunk ennyir előre, ugyanis a többi nap programja amúgy is fent van az EFOTT honlapján, ami azonban ott nincs, az a nulladik nap mellett a mínusz 1-edik nap programja, amely utcabáli hangulatot ígér. Azaz nem lesznek színpadok és hangosítások, csupán akusztikus produkciók, tábortüzek és minden, ami kell ehhez. Például különleges street food ételek és persze hatdecis sör. Például a Cloud9+, a Punnany Massif és a Margaret Island részvételével. 

A helyszín idén is a Velencei-tó partja lesz, szóval egész nap lehet majd fürödni, vagy vízi sportokat kipróbálni, ugyanis Maszlavér Gábor fesztiváligazgató azt is elárulta, hogy a nem kimondottan sport tematikájú fesztiválok közül az EFOTT büszke arra, hogy a "legsportosabb", azaz rengeteget sportot ki lehet próbálni napközben. 

A július 11-17. között megrendezett fesztiválnak egyébként az idén 650 éves jubileumát ünneplő Pécsi Tudományegyetem a házigazdája. 

A zenei fellépőkről készült egy kis zenés összefoglaló is, érdemes megnézni: