Azt hiszi, a fideszes propagandánál nem lehet ostobább kampányt tolni? Nézze meg a migránsvédők plakátjait!

De. Lehet. 

Pontosan így jártunk a Fidesz migránsozó-Sorosozó-Brüsszelező agymosásával is. Ha már legszívesebben puszta kézzel tépnénk le az egy órán belül megpillantott 23784849-ik Nemzeti Konzultációs plakátot - nos, akkor szembejön velük a Migration Aid kampánya. És ráébreszt minket, hogy nincs az az ordas demagógia, ami alá nem lehet lemenni. 

A migránsvédő szervezet a Himnusz szövegéből kihúzta a nem ősmagyar eredetű szavakat, hogy rámutasson: "Nincs magyarság jövevények nélkül". Az így kilúgozott szövegből hiányzik a a "sors", mert latin szó,  az"Isten" mert az "iráni eredetű", de a "kar", bőség", vagy a "bűn" is, mert ezek meg török gyökerűek. (A wannabe nyelvészeket az nem zavarta, hogy az utóbbi négy szót már minden valószínűség szerint a honfoglaló magyarok is használták.)

A csepeli Betekints borozó kamu Senior melegítőben feszítő kocsmai akadémikusainak intellektuális szintjét alulról súroló gondolatmenethez remek videó is készült. 

Ha ezek után nem indulnak meg tömegek, hogy foggal-körömmel tépjék darabokra a déli határkerítést, akkor tényleg reménytelenül kirekesztő, rasszista nemzet vagyunk.