Hazudozásaik után egy recepciós lány mögé bújtak a gyáva Ripost-szerkesztők

Nem csak hazudnak, de gyávák is a Fidesz bulvárkatonái.

A Ripost szokás szerint a szeptember 11-i számában is írt egy nevetséges, egyszerű kitalációkat tartalmazó cikket arról, hogy Vona Gábortól hogyan rettegnek a nyugdíjasok.

Ám ezúttal a szövegben kitértek az N1TV-re is, ami korábban interjút közölt egy fanatikus fideszes nyugdíjassal. A felvétel elég sokatmondóra sikerült, a férfi ugyanis magából kikelve arról beszélt a kamerának, hogy Vona Gábornak meg kell halnia, miközben Orbán Viktor fotóit szorongatta.

A Fidesz bulvárlapja ezt az interjút valamiért úgy értelmezte, hogy az N1TV-sek „nyilvánvalóan a megfélemlítés szándékával” keresték fel (az amúgy székesfehérvári helyett dunaújvárosi) Pataki Istvánt, és kijelentették azt is, hogy erre személyesen Vona Gábor adott le rendelést.

De itt nem álltak meg: a Ripost azt is állította, hogy az N1TV nekik is fenyegető levelet küldött, pedig valójában arról volt szó, hogy a kormánypárti lap jogvédett anyagot lopott a tévétől, és ezért díjat kértek.

Mindezek után az N1TV elment a lap szerkesztőségéhez, hogy számon kérje a főszerkesztőt vagy valamelyik illetékes újságírót, de a Ripost egyetlen munkatársa sem mert kamera elé állni, inkább egy fiatal recepciós lányra bízták a piszkos munkát: