Ujhelyi beszólt Szanyinak - A távozó alelnök a Fidesz beépített embereit sejti Botka bukása mögött

A villám sebességgel széthulló MSZP-ben megkezdődött a párton belüli üzengetés: az alelnöki pozíciójáról Botka László távozása után lemondott Ujhelyi István keményen reagált Szanyi Tibor kijelentéseire, miszerint a volt miniszterelnök-jelölt "összeszarta magát".

"Mindenki döntse el, hogy egy Szanyi Tibi féle stílussal akar új Magyarországot építeni, vagy azzal, amit Botka László képvisel"

- így reagált Ujhelyi az ATV-nek Szanyi Tibor mai nyilatkozatára.

Naná, hogy Szanyi is megszólalt az MSZP összeomlása ügyében, és nem tagadta meg magát

A Kapitány rangjához méltóan tengerészeti megközleítést alkalmazva azt írta a Tumblr-en:"Nekem valahogy most hajózási tapasztalatok jutnak az eszembe."A sejtelmes mondat több féle képzettársításra ad alkalmat. Gondolhatunk akár arra is, hogy "a kapitány hagyja el utoljára a süllyedő hajót", de ismerve Szanyit, simán belefér az is, hogy

A távozó MSZP-alelnök azt is elmondta:

szerinte jól látható, hogy az Orbán-kormány embereket épített be az ellenzéki mozgalom (értsd: a baloldali pártok - a szerk.) majd minden elemébe.

Ujhelyi saját bevallása szerint nem dühös, de bízik abban, hogy a népharag elsöpri majd a hatalmat.

Botka: a kormányváltást akaróknak csak a Jobbik maradt

"Én ennek a rezsimnek a leváltására érkeztem, ezért vállaltam el a miniszterelnök-jelöltséget. Sajnos mások, jelentős ellenzéki és - számomra különösen fájdalmasan - szocialista erők nem leváltani akarják a NER-t, hanem együtt élni vele" - írja a politikus. "A Fidesz néhány ügynökének azonnali média-megjelenése mellett a héten az LMP és a DK is kimondta, hogy külön listát állít.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Németh Márton