2017. 10. 17. 20:39

Miniszterelnök-jelöltje után a sajtófőnökétől is megszabadult az MSZP

Újabb drámai fordulatot hozott az "Éjjel-nappal baloldal" című reality-komédia mai része. 

A mai rész tartalmából: Zsolt feljelenti Gyuláékat, mert azt terjesztik róla a Facebookon, hogy a múlt héten csíra arcokkal piált együtt, pedig ő a kajakra a lábát se tette be soha abba a kocsmába. Pista erre visszaír neki, hogy csicska dolog egyből a hekákhoz fordulni, és különben is Zsolt egy köcsög. 

Este Gyula hazaér  a konditeremből és lefejeli Pistát, amiért ilyen tiszteletlenül beszélt Zsolttal. pedig már majdnem megegyeztek a kristálymeth-piac felosztásában. Gyula persze azt sem felejtette el, hogy Pista nem is olyan rég még Laci embere volt, aki egyedül akarta uralni az egész bulinegyedet. 

Akit érdekel bővebben is:

Gréczy Zsolt ma bejelentette, hogy beperli az MSZP szekszárdi szervezetét, akik a Facebookon azt írták róla, hogy két fideszes politikussal találkozott a Heinmann Pincészetben.

Beperli a DK-s az MSZP-t, mert szerinte utóbbi azt hazudta, hogy ő tárgyalt a Fidesszel

"Az MSZP szekszárdi szervezetének hivatalos Facebook-oldala azt a hazugságot írta és terjesztette rólam, hogy 2017. október 13-án, pénteken 14 órakor a szekszárdi Heinmann Pincészetben tárgyaltam Horváth Kálmán és Horváth István fideszes politikusokkal. Ezúton közlöm, hogy a nevezett időpontban, sőt egész nap Budapesten tartózkodtam, erre tucatnyi tanúm van.

Válaszul az MSZP a következő közleményt adta ki:

"Ha minden, az MSZP számára sértő és igaztalan Facebook bejegyzés után feljelentenénk a DK-t, akkor Handó Tündének külön táblabíróságot kellene felállítani az ügyek tárgyalására. Ám az MSZP ilyet soha nem tett.

Ha azonban Gréczy úr úgy érzi, hogy az ő szava nem elég, és bírói döntés kell arról, hogy soha nem járt a szekszárdi pincészetben, lelke rajta - a bíróság dönteni fog."

Ma este Molnár Gyula MSZP-elnök is beszállt a buliba, amikor a Facebookon közölte, felmenti a munkavégzés alól a mai, "átgondolatlanul kiadott rossz stílusú közlemény" felelősét. Nevet nem említett, ám a hvg.hu hamar kiderítette, hogy a szocialista sajtófőnököt

Nyakó Istvánt rúgták ki.