A börtönből posztolgat Facebookra a rab: a kaja rossz, de a cella olyan, mint egy lakás

Fenyegetőző videót is készített.

B. Sándor az egyik posztban arra hívja fel a figyelmet, hogy ehetetlen a börtönkoszt, de a cellája legalább rendben van:

„Olyan jó a zárkám, hogy másnak a lakása nincs olyan jó.”

Rá is erősít:

„kint nem éltek így, mint én bent.”

Az mondjuk biztos.

A Blikk információi szerint a férfi 12 éves fegyházbüntetését tölti a pécsi kézigránátos támadásban való részvétel miatt, amelyben két ember vesztette életét 2008-ban.

A lap felkereste a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságát is:

„Kollégáim a közösségi oldalt – annak létrehozását követő néhány órán belül – észlelték és megtették a szükséges intézkedéseket. A Büntetés-végrehajtási szervezet az esettel összefüggő valamennyi körülmény tisztázása érdekében belső vizsgálatot indított. A vizsgálat jelenleg is folyamatban van”

 - mondta Orosz Zoltán, a BvOP szóvivője.

A mobiltelefon tiltott tárgynak számít a büntetés-végrehajtási intézetekben. Az érintett személyi állomány tagjával és a fogvatartottal szemben is fegyelmi eljárás, esetleg büntetőeljárás indulhat.

Itt egy videó is tőle, amiből muszáj idéznünk:

"...egy büdös köcsög alkoholista fasszopó vagy! 8 millió forintomat megeted, megitad, eltékozoltad. Itt nem az Anett a hibás."

és

"Nemsokára kimegyek, neked annyi, mint a botnak. Te rohadt köcsög, te koszos dromedár (itt lehet, hogy drogost akar mondani - a szerk.) geci, pikkelysömörös fasszopó."

B. Sándor, ha "szétszedi, mint foxi a lábtörlőt" az embert, akiről beszél, akkor hamar újra ott találja magát, ahol most is van.

A Facebook-oldala azóta eltűnt. Tényi István ismeretlen elkövető ellen bejelentést tett kötelességszegés szolgálatban vétség gyanúja miatt.

(fotók: Facebook)