Mindennapi zaklatás: most Steven Seagal filmsztár és Louis C.K. humorista került sorra

Vajon hova fut ki ez a dolog?

Az MTI írt arról, hogy szexuális zaklatással vádolja Steven Seagal amerikai színészt Portia de Rossi. A színésznő szerint egy film előzetes megbeszélésekor molesztálta őt Seagal. Az akciófilmsztár nem reagált a vádakra.

Rossi a Twitter közösségi oldalon számolt be arról, hogy Seagal egy film előkészületi munkálatainál azt mondta neki, hogy nagyon fontos a filmvásznon a kollégák közötti személyes kémia. Leültette, majd lehúzta bőrnadrágjának cipzárját. A színésznő ekkor kirohant a teremből és felhívta az ügynökét, aki szenvtelenül annyit reagált: "Hát, nem tudtam, hogy a te eseted-e, vagy sem."

A magyar származású Louis C.K.-t több nő is megvádolta szexuális zaklatással. Ezután elmaradt az amerikai színész-humorista csütörtök estére tervezett filmbemutatója, és az HBO is bejelentette: Louis C.K. nem lesz benne a Night of Too Many Stars: America Unites for Autism Programs című, autistákért rendezett jótékonysági műsorukban, amit november 18-án sugároznak. A kábeltévé közölte azt is, hogy amellett, hogy kivágják Louis C.K. jeleneteit a műsorból, eltávolítják a műsortárukból C.K. eddigi projektjeit is - írta a 444.hu

Most vagy mindenki benne van ebben az ocsmány játékban, és akkor ideje végre tényleg tiszta vizet önteni a pohárba, vagy pedig ideje lenne elejét venni a bemondásra induló meghurcoltatásoknak.