Összeül a Parlament, hogy tisztázzák a titkos migránsok ügyét, de a Fidesz-KDNP politikusai nem lesznek ott

Azt mondják, ők politikai színjátékban nem vesznek részt.

Ahogy arról az Alfahír beszámolt, összegyűjtötte a Jobbik a rendkívüli parlamenti üléshez szükséges mennyiségű aláírásokat, így összeül az országgyűlés, hogy tisztázzák a helyzetet a kormány által betelepített migránsokkal kapcsolatban.

Az már világosan látszik, hogy a kormány kommunikációs gépezetét váratlanul érte a hiba: politikusaik és a fideszes holdudvar legalábbis össze-vissza beszél az ügyben, most pedig az is világossá vált, hogy a Fidesz-KDNP részt sem vesz majd a parlamenti ülésen.

Orbán hazudott egy szép nagyot a Kossuth Rádióban: dehogy mennek haza a titkos migránsok

2015 óta mást sem hallunk, mint azt, hogy mindenki, aki menekültként érkezik az országba, valójában hódító, idegen "inváziós erő" része, és jó eséllyel még terrorista és nőerőszakoló is. Most a miniszterelnök Altusz Kristóf kínos beismerése után elkeseredett kísérletet tett arra, hogy mégis különbséget tegyen a rossz, "illegális", és a jó, "kopogtató" migránsok között.

Hollik Istvánt, a KDNP politikusát egyébként is igen erősre sikeredett sajtótájékoztatóján kérdezték meg, hogy a kormánypártok elmennek-e az ellenzék által kezdeményezett rendkívüli parlamenti ülésre.

Azt felelte: nem fognak részt venni "ebben a politikai színjátékban".