Nem hajlandó egyeztetni a miskolci polgármester az önkormányzati képviselőkkel

A Jobbik egyeztetést sürget az egyes miskolci városrészek fejlesztéséről, közölte csütörtöki sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán.

A Jobbik önkormányzati képviselője emlékeztetett: az elmúlt években folyamatosan javasolta a városvezetésnek, hogy legyenek költségvetési egyeztető tárgyalások a városrészek önkormányzati képviselőivel. Azért lenne erre szükség – folytatta –, mert az adott terület képviselői megvitathatnák az egyes körzetek fejlesztési igényeit és ezek pénzügyi hátterét.

Sajnos ezidáig Kriza Ákos erre nem volt hajlandó – tette hozzá Pakusza, aki most újra felvetette ennek szükségességét, arra kérve Miskolc polgármesterét, vegyen példát Székesfehérvárról, ahol a szintén fideszes polgármester nemcsak a közgyűlés tagjaival, de még a város lakóival is egyeztet a kérdésben.

„Javaslom polgármester úrnak, emelkedjen felül a választók érdekében a pártpolitikán, merjen kijönni a lövészárokból a városrészek fejlesztése érdekében. Én az első lépést megtettem most már Kriza Ákoson a sor” - fogalmazott Pakusza Zoltán.