Tóth Ivett: hipnózisban voltam, pontosan nem is emlékszem

Ilyen volt belülről.

Tóth Ivett 23. helyezettként bekerült a legjobb 24 közé, így bemutathatja kűrjét pénteken, ez volt az alapvető célja az olimpián. Így 2010 után, Sebestyén Júlia szereplése óta újra lesz magyar versenyző a kűrben.

Az elején próbálta feltüzelni magát, de pontosan már nem is emlékszik azokra a pillanatokra:

„Bátorságot próbáltam magamba szuggerálni. Olyan hipnózisban voltam, hogy pontosan nem is emlékszem, mit mondtam, milyen szavak jutottak akkor eszembe. Annyira koncentráltam, hogy jól sikerüljön. És ahogy szólt a zene, mentem is tovább. Nagyon boldog vagyok, hogy még egyszer visszajöhetek ebbe a csarnokba.”

Szerették

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Tóth Ivett AC/DC-re előadott programját imádták az internetezők, ezzel kapcsolatban elárulta, hogy ez a zene segít neki ellazulni, ezért választotta.

Lenyomtuk a „síakrobatikát", most a rocker műkoris magyar lányért rajong a világ!

A 19 éves Tóth Ivett szerdán 23. lett a női műkorcsolyázók rövidprogramjában a phjongcshangi téli olimpián, így pénteken bemutathatja kűrjét - eddig a száraz tudósítás. Ami azonban valóban hírré teszi az eseményt, hogy a fiatal hölgy - felrúgva az eddig megszokottakat - a legendás AC/DC rockzenéjére (Back in Black, illetve Thunderstuck) adta elő műsorszámát!

Pénteken Carmenre fog korcsolyázni.

(fotó: Czeglédi Zsolt/MTI)