Bréking: Úgy megijedt a Fidesz, hogy újra lesz Békemenet

Március 15! Április 8! Március 15! Április 8!

Vasárnap a Fidesz elbukta Hódmezővásárhelyt, azt a várost, amit eddig a Fidesz egyik legerősebb bástyájaként tartottak számon. Hiába hát az egyre hiteltelenebb közvéleménykutatások sugalmazása, április 8. előtt alig több mint egy hónappal a helyzet az, hogy

a Fidesz-kormányt Mészáros Lőrinccel, Tiborcz Istvánnal, Rogán Antallal, Andy Vajnával és Orbán Viktorral együtt bizony igen, mégiscsak le lehet váltani.

Nem csoda, hogy megijedtek és nem csoda, hogy Bayer Zsolt ijedtében az ősi fegyverhez nyúlt, az úgynevezett Békemenethez. Ahhoz a Békemenethez, ami két titkos kínai és orosz gigaszerződés közben hirdetheti majd ismét, hogy nem leszünk gyarmat, sem Migránstelep-Alsó.

A hírt a Mészáros Lőrinc nevű strómannal felvásároltatott EchoTV honlapján adták közzé, az ellenzékre utalva a következőket írva:

„Reményt kaptak, elhiszik, hogy erősek lettek és a mi álmunk szertefoszlott. Mutassuk meg, hogy vagyunk egy páran! – ezekkel a szavakkal hirdette meg Bayer Zsolt a következő békemenetet, amely március 15-én lesz. Gyülekező 12 órától a Bem szobornál, majd átvonulnak a Kossuth térre, ahol közösen hallgatják meg Orbán Viktor ünnepi beszédét. Bencsik András hozzátette: 2012-ben is ez volt a válasz, hinnünk kell a szeretet és az összefogás erejében. Amit létrehoztunk, meg kell védeni!”

Tehát azoknak, akik 2300+100 titokban betelepített migráns mellett is elhiszik a Fidesznek azt, hogy itt igazi honvédő harc folyik, ami miatt muszáj Orbán Viktorban megbízni, és azoknak, akik mindeközben teljesen elfogadják azt is, hogy

  • a magyar gyermekeket már nincs ki tanítsa,
  • de ha majd közmunkásként rozsdás szegbe lépnek,
  • akkor sem gyógyítja meg már őket senki,
  • és ezért ha csendben meghalnak még azelőtt,
  • hogy unokáik szülessenek Londonban,
  • legalább nem éheznek a rossz nyugdíjukkal,
  • mert Orbán Viktor megvédte őket,

nos, azoknak a honfitársainknak jó szórakozást, és persze Hajrá Magyarország, Hajrá Magyarok!