A kormánypárti sajtó előre tudja, mikor provokálják Vonát

Milyen érdekes, hogy mindig akkor van ott kamera, amikor balhé lesz.

Nem kizárt, hogy valami ehhez hasonló akciót sikerült lelepleznie a Jobbiknak. Pénteki közleményükben közzé tettek egy képernyőfotót, amin Huth Gergely, a PestiSrácok nevű fideszes lap főszerkesztője, aki részben az ’56-os emlékév állami keretéből újíttatta fel saját kocsmáját, kiadja az utasítást, hogy menni kell Vona Gábor szombati, salgótarjáni utcai fórumára.

„De ne regisztráljatok előre, mert akkor felkészülnek rátok!” – áll az utasítás, aminek semmi értelme nem lenne akkor, ha nem valamilyen provokációra készülnének a fideszes sajtóaktivisták.

A Jobbik közleményében azt írja, a kormány az imaszőnyegeket árusító Fidelitas-aktivistákon kívül előszeretettel küldi oda a jobbikos rendezvényekre legújabb felfedezettjét, Rubi Gergelyt, egykori jobbikos országgyűlési képviselőt, aki vélhetően nem kis pénzért teljesíti a rárótt feladatot. A bukott politikus a fideszes tévék kamerái előtt rendszeresen és hangosan csalódik Vona Gáborban és a néppártosodásban.

Azonban a Jobbik szerint „elegánsabb lenne, ha Orbán Viktor a pitiáner akciói helyett inkább kiállna vitára Magyarország legerősebb ellenzéki pártjának miniszterelnök-jelöltjével, Vona Gáborral.

Azt viszont nem meri megtenni.