20 milliós Audi Vonának? Milyen hazugság jön még?

A közpénzből fenntartott fideszes szennymédia legújabb "leleplezéséből" semmi sem igaz.

Mint ismert, a "lap" névtelen jegyzésű, de a mondatvégi ...-okból azért jól felismerhető stílusjeggyel rendelkező anyagában a szerző azt hazudja, hogy egy "20 milliós Audi A6-ost kapott a Jobbik vezére Simicska Lajostól, full luxus felszereléssel, hűtött-fűtött bőrülésekkel, és egy nagyon is beszédes rendszámmal..."

Hozzáhazudja: 

"Csak a hifiberendezés került 2 millióba Vona Gábor gondosan eltitkolt luxusautójában"

A közpénzből fenntartott fideszes kiadvány azt is állítja, hogy "Vona Gábor csak azt kérte, hogy ne írassák a nevére a kocsit, inkább papíron kerüljön jó barátja, Faragó Tamás tulajdonába, majd ha nyugodtabb idők lesznek átíratják.."

(itt csak két pontot sikerült leírnia a nevezetes szerkesztő úrnak)

Emellett azt is hazudják, hogy Faragó "régi kétes hírű fickó, az éjszakai élet császára, aki néhány éve még játékautomatáival uralta a környék szerencsejáték piacát"

Ezzel szemben a valóság:

Faragó Tamás lapunknak elmondta: az Audit ő vette Németországban 2017 januárjában, az ára 16 690 euró volt, vagyis úgy 5 millió 300 forint körül lehet, plusz egyéb költségek. Faragó kifizette a regisztrációs díjat, és üzembe helyezte a VEZ001-es rendszámmal, ami amúgy 2004 óta a birtokában van. Nem hűtött és nem bőr az ülés, nincs benne különleges hangberendezés.

"Nem vagyok az éjszakai élet császára, nem vagyok maffiózó, ez nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás."

- mondta. Az autó a saját vagyonnyilatkozatában is szerepel, Vona Gábor pedig soha nem vezette az autót.

"Annyira dugdosom az autómat, hogy a saját házam előtt áll, ott lefotózhatják"

- tette hozzá Faragó.

Faragó Tamás és a Jobbik is megteszi a szükséges jogi lépéseket.

És hogy ez ne legyen elég: Faragó Tamás az autót árulja, 5 millió forintért. Lapunknak elárulta, hogy a bírósági szakaszban javasolni fogja, hogy kártérítésképpen vegye meg a Ripost 20 millióért az autóját. 

Hogy a Ripost híres hárompontos szerzője miért is hazudozik lényegében minden mondatában, azt már a Lendvay utcában kéne megkérdezni valakitől. Mindenesetre a jereváni rádió gőzerővel üzemel, ezt támasztja alá, hogy úgy tudjuk, a közpénzből fenntartott közmédiának is kiadták utasításba, hogy Vona Gábort az úgynevezett luxusautóról kérdezze a következő napokban.