Lopnak a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó megyei lapok

Ezeket a kiadványokat korábban sem vádolta senki a BBC-normák és más egyéb szakmai mércék megugrásával, de az elmúlt fél évben sikerült a legvérmesebb pártpropagandává süllyeszteni a gyakorlatilag a teljes országot lefedő megyei lapokat.

A múlt héten írtunk arról, hogy a fideszes megyei lapok "darabként" emlegetik honfitársainkat. Ehhez képest szimplán bulváros eset történt a hétvégén, mikor a Szlovákok hamisítása Madagaszkár szigetén címmel számoltak be arról, miként sajátítaná ki a magyar és lengyel felmenőkkel rendelkező Benyovszky Móricot északi szomszédunk. Az esetről Szemler János, Svédországban élő magyar nyílt levele nyomán elsőként a Magyarok Világszövetsége számolt be, még 2017. március 28-án. Ezt követően - egy nappal később - Sneider Tamás, az Országgyűlés és a Jobbik alelnöke írásbeli kérdéssel fordult Szijjártó Péter külügyminiszterhez, aki válaszában gyakorlatilag azt mondta, hogy minden a legnagyobb rendben van. 

Bár a Mediaworks sajátjaként tette közzé Szemler János fotóit, fittyet hányva a sajtóetikára, mi szívesen megmutatjuk ennek a módját.

Szemler János fotói (forrás: Magyarok Világszövetsége)