A Külügyminisztérium állítja: nem ők hívták meg Zaid Naffát a Parlamentbe

Kedden feltűnt a parlament alakuló ülésén Zaid Naffa, Jordánia tiszteletbeli konzulja.

Az Orbán Viktorral jó kapcsolatot ápoló üzletember a már elhunyt Ghaith Pharaon üzlettársa volt, korábban a Terrorelhárítási Központ nemzetbiztonsági kockázatokat tárt fel személyével kapcsolatban. 

Hogy mit keresett ott, valószínűleg soha nem fogjuk megtudni. A Népszava megkereste az Országgyűlés sajtóirodáját, ahol azt mondták, az üzletember a Külgazdasági és Külügyminisztérium meghívására, Jordánia képviseletében vett részt az alakuló ülésen.

A lap érdeklődött a minisztériumnál is, ott viszont azt állították, a meghívottak köréről épp az Országgyűlés döntött, ők pedig csak kézbesítették a meghívókat.

Erre az Országgyűlés sajtóirodájától már nem kívántak reagálni.

Arra a kérdésre viszont egyik helyről sem válaszoltak, hogy miért nem látták aggályosnak, hogy Zaid Naffa megbukott a terror átvilágításon, most pedig a Parlamentben tűnt fel.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

A Jobbik viszont elítéli az agressziót.
Tóth Bertalan, az MSZP elnöke a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy elődje visszaadja a mandátumát.
Nehezen tudják megemészteni a vasárnapi eredményeket a kormánypártban.
A felmérések nem tudták előre jelezni Borkai Zsolt győri polgármester szex- és korrupciós videójának negatív hatásait.
Az Index online választási műsorban kérdezte a frissen megválasztott ellenzéki főpolgármestert, aki többek között arról beszélt, hogy minek tulajdonítja a győzelmét, miben hibázott a Fidesz, és az eredmény mennyiben köszönhető a Borkai-ügynek.
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
sss
2019. október 16. | 16:48
A megfigyelőállomásokon mért adatok szerint a vizsgált évben a városokban élők túlnyomó többsége az Egészségügyi Világszervezet által káros szintűnek ítélt finomrészecske-szennyeződésnek volt kitéve.
sss
2019. október 16. | 15:21
A volt főpolgármester örül annak, hogy vége a kampánynak, szeretné, ha a háborúskodás helyett nyugalom lenne Budapesten.