Magányra vágyik, elvonulna a világ zajától? Lehet, hogy itt a megoldás!

Van az úgy, hogy az ember nem akar rohanni a (manapság már) rohanó világgal, egy kicsit egyedül lenne, de legalábbis elkerülné a tömeget, mégsem olyan sablonos megoldásokban gondolkodik, mint például a kirándulás.

Lehet, hogy megvan a megoldás!

A Puskás Akadémia hosszú múltra visszatekintő történelme legnagyobb sikerét elérve jutott a Magyar Kupa jövő szerdai döntőjébe, ahol az Újpesttel játszik majd a serlegért és a nemzetközi kupaszereplés jogának kiharcolásáért. A jegyeket szombat óta árulják, és bár a Puskás Akadémia szurkolói a szervezők bölcsességének köszönhetően eleve csak két szektort kaptak a Groupama Arénában, nem mondhatnánk, hogy kapkodnak a jegyekért.

A C3-as szektorba eddig mindössze két jegyet vásároltak meg, így ha egy kis nyugalmat szeretne, nincs más dolga, mint 3000 forintért jegyet váltani az egyik csendes sarokba.

Ne legyünk persze rosszmájúak vagy igazságtalanok (pihenni vágyók szempontjából: optimisták), a hátralévő 10 napban még betelhet a szektor, és akkor oda a relaxáció lehetősége.

És azt is meg kell jegyezni, hogy a szintén Puskás-szurkolók számára fenntartott C4-es szektor nagyobb népszerűségnek örvend, a cikk írásának pillanatáig már 445 hely foglalt volt, igaz, a pirossal jelölt székek szabályos elrendezéséből arra lehet következtetni, hogy azokat a klub vásárolta fel a hozzátartozók, vagy az akadémisták számára, ha a csapatba bekerülni már úgy sincs sok esélyük.

Nem beszélve a szemközti VIP-páholyról, ahol várhatóan a politikai és a gazdasági elit minden prominens személyisége megmutatja majd magát.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

1
1
sss
2019. július 22. | 16:59
A mérsékelt jobboldali erőknek nem lehet baloldali jelöltjük Orbán Viktor leváltására.
sss
2019. július 22. | 15:06
Egyre több ilyen esetre lehet számítani a tömeges betelepítés miatt.
A mérsékelt jobboldali erőknek nem lehet baloldali jelöltjük Orbán Viktor leváltására.
Nem bizonyulhattak elegendőnek a kamuregek.