Nyomoznak a fideszes Szabó Zsolt 1,2 milliárdos offshore vagyona ügyében

Jobb később, mint soha. Ja, nem!

Emlékeznek még Szabó Zsoltra? A fideszes politikusról a választási kampány alatt a Magyar Nemzet hozta le, hogy Belize-ben van egy 1,2 milliárd forintos offshore számlája.

Elengedheti Orbán Szabó Zsolt kezét?

Botrányos beruházások, belharcoktól szenvedő város, trükkös életrajz, javítgatott vagyonnyilatkozat, hoppon maradt termelők, offshore számla gyanú. Hol van a határ, amikor a Fidesz számára vállalhatatlanná válik egy politikusa?Szabó számos képviselőtársához hasonlóan önkormányzati szinten tűnt fel politikusként.Villámkarriert futott be a Fideszben. 2006-ban önkormányzati képviselő lett, azonnal frakcióvezetővé tették, négy évvel később már ő volt a polgármester Hatvanban, illetve a térség országgyűlési képviselője is.

Nos, bár az országgyűlési választásokon kiderült, hogy a magyar állampolgárok egy részét nem érdekelte az a tény, hogy a kormánypárti politikusok kijátsszák a magyar költségvetést, a főügyészség azonban most rosszallását fejezte ki.

A HírTV megkeresésére ugyanis megerősítették, Szabó Zsolt ügyében a Központi Nyomozó Főügyészségen - a feljelentés kiegészítésének elrendelését követően - nyomozás indult.