Gyanús ingatlanügyek állhatnak a gyáli autós üldözés mögött?

A szokásos lakásfoglalós történet húzódhat meg a háttérben.

A Blikk szerint két család több, gyanús ingatlanügyben érintett.

Mint ismert, szombaton három autó karambolozott, lövések dörrentek, a rendőrség nyomoz. A bulvárlap szerint R. Antal társaival vette üldözőbe egy vele rivalizáló család fejét, aki egyedül utazhatott abban a Mercedesben, amelyet leszorítottak az útról. Mindkét család több, gyanús ingatlanügyben érintett.

Egynegyed részben én, egynegyed részben a bátyám örökölt egy házat az édesanyánk után, míg egy másik ingatlan fele-fele arányban szállt ránk – mondta a lapnak a rivalizálás egyik elszenvedője, Ildikó

"A bátyám sokat ivott, befolyásolható volt. Antal és családja megkörnyékezte, az egyik házra először albérleti, majd elővásárlási, a másikra életjáradéki szerződést írattak vele alá. Utóbbi aláírása után kék-zöld foltokkal, monoklival került kórházba. Tíz nappal később rosszul lett, ismét kórházba került, majd meghalt."

Bátyja tulajdonrészét és az életjáradéki szerződést Ildikó örökölte, aki az utóbbit meg is támadta a bíróságon. 

Az egyik ingatlan kapcsán R. Antalék tulajdonjogát felfüggesztették. A másik házból egy szintén örökös rokonnal próbálták kitenni őket, de felhívásra sem távoztak. 

A szombati balhé után eltűntek a házból, akkor cseréltettük le a zárakat – mesélte Ildikó a lapnak.

A nő korábban komoly fenyegetéseket kapott annak a férfinak a feleségétől, akit épp most is keres a rendőrség, miután eltűnt a gyáli lövöldözés után.