Orbán Ráhel diktálhat a magyar divatiparban

Fashion-kabinet.

A portál arról számol be, hogy a néhány héttel ezelőtt megrendezésre kerülő legrangosabb közép-európai divatipari seregszemléjének nem csak az elnevezése, de szponzori háttere is jelentősen megváltozott.

Csupán a legbelsőbb szakmai körökben tudták, hogy az elmúlt évek sikerei ellenére a teljes rendezőgárdát lapátra tették, s az új szakmai irányítók Orbán Ráhel baráti köréből kerülhettek ki – jegyzi meg a lap.

Az MTÜ divatiparért felelős vezetője a napokban a TV2-n arról beszélt, hogy az ügynökség által készített új imázsfilmben hangsúlyos szerepet kapott több mint húsz magyar divattervező ruhája, táskája, ékszere. Egy korábbi kormányhatározatban az átfogó turisztikai reform első lépéseként jelölték meg ennek a klipnek a leforgatását. A turisztikai országmárka kidolgozásakor, amelyre az MTÜ 1,9 milliárd forintot kapott, Orbán Ráhel volt az egyik tanácsadó.

Orbán Ráhelről márciusban derült ki, hogy csak úgy hobbiból beleszól a turizmus irányításába.

"Az nem baj, ha van ellentételezése" - vele tárgyalhatott Orbán lánya a magyar állami pénzekről

Előkerült egy titokban készült videó Orbán RáhelrőlJuhász Péter mutatott be egy olyan felvételt, amely azt valószínűsíti, hogy Orbán Ráhel állami tisztségviselőkkel, a Magyar Turizmus Zrt. egyik munkatársával arról egyeztet, hogy valakik a magyar turizmusba be akarnak fektetni, és ha van ellentételezés, az nem baj.