Kétmilliárdot ér a yacht, amin lefotózták Mészáros Lőrincet

Ki kell pihenni a leggazdagabb magyarrá válást. 

A portál egyik olvasója összefutott Mészáros Lőrinccel egy olasz kikötőben. A Nápoly közelében levő  Porto di Ischia-i kikötőben arra lettek figyelmesek, hogy "a szokásos jachtok között van egy még nagyobb." Először azt gondolták, "valami Beyoncé-kaliberű celeb" hajója lehet. Csak közelebb kerülve döbbentek rá, hogy a csóró világsztároknál sokkal jobban kereső Mészáros Lőrinccel futottak össze. 

Mészáros Lőrinc háromszor gazdagabb, mint C. Ronaldo és kétszer annyi pénze van, mint Erzsébet királynőnek

Orbán Viktornak "Mészáros Lőrincnek" a legfrissebb becslések szerint mintegy 300 milliárd forintnyi (1,1 milliárd dollárnyi) vagyona van. A gazdasági életben alig három-négy évvel ezelőtt feltűnt felcsúti gázszerelő így már biztosan a leggazdagabb magyar, megelőzve a közel harminc éve aktív bankárt, Csányi Sándort. Ám simán kenterbe ver egy csomó világsztárt és hírességet is.

"Lefotóztam, takargatta magát, aztán dühödten lekiabált nekünk, hogy ne fotózzunk. Kíváncsiságot éreztünk, hogy vajon tényleg diktatúrában élünk, és félni kell emiatt, mert előásnak valamit rólunk, vagy ez azért meg odébb van.”  - írja a portál olvasója. 

Mészáros valóban nem mindennapi csónakon ringva pihen. Egy szakportál szerint a Benetti Georgia típusú yact értéke

6,95 millió dollár, vagyis közel kétmilliárd forint. 

A 36.6 méteres hajón tizenkét vendég és még hét főnyi személyzet is elfér.