Mészáros Lőrinc vejének kedvenc csapata is bemutatta Mészáros Lőrinc mezét, ami Mészáros portálja szerint kiváló

Nem vicc.

Most a Haladáson volt a sor: a csapat játékosai az új 2Rule-mezt a tavaly átadott stadionban mutatták be, melynek miniátadóján Mészáros Lőrinc veje, a Haladás SVE elnöke, Homlok Zsolt mondott beszédet, átadóján pedig Mészáros Lőrinc horvát csapatával, az Eszékkel csaptak össze a szombathelyiek.

A mezbemutatóról beszámolt a Mészáros Lőrinc tulajdonában álló vaol.hu is. A portál szerint a dressz minőség tekintetében versenyképes a legismertebb sportmárkákkal.

A Haladás egyébként azzal a Honvéddal csap össze hétvégén az NBI első fordulójában, ami a pletykák szerint hamarosan Mészáros Lőrinc tulajdonába kerülhet. Bár a Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingway cáfolta, hogy eladná a klubot, a Mészáros Lőrinc tulajdonában álló Nemzeti Sport a napokban arról cikkezett, hogy a csapat értékesítéséről már meg is született a megállapodás.

A Haladás játékosai a videón egyébként megemlítik, hogy a mez feliratozása miatt össze lehet keverni a számokat, a roppant dizájnos 0 ugyanis messziről simán elnézhető nyolcasnak. Hogy a hét egyik legkeményebb ellenzéki kiállásának tekinthető rendszerellenes kritika miatt megbünteti-e majd az MLSZ a klubot, egyelőre nem tudni.