Az Emmi az otthonápolók helyett az őket gyalázó fideszes propagandista körét támogatja milliókkal

Ez már a régi vágású kereszténydemokrácia, vagy lesz még rosszabb is?

Vérlázító írásban gyalázza az otthonápolásra kényszerülő szerencsétlen sorsú embereket a pestisracok.hu nevű orbánista propaganda-weboldal egyik írója, bizonyos Füssy Angéla. A Soros-ösztöndíjas Orbán Viktort istenítő weblap szerzője jó bolsevik módjára leplezi le az otthonápolókat mint a Soros-hálózat reakciósait. Nem linkeljük, hiszen mindenkinek ökölbe szorul még a talpa is, amikor ilyen, a hétmilliárdos luxusyacht és a Louis Vuitton-táskák kényelméből érkező fideszes agyfaszt olvas. Pláne akkor, amikor olyan személyek Orbán Viktor célpontjai, akik – természetesen önhibájukon kívül – saját beteg családtagjaikról kénytelenek otthon gondoskodni.

Füssy munkaadója, a pestisracok.hu üzemeltetője – ahogy az már korábban is szerepelt a hírekben – a Balog Zoltán Emmi-miniszter társelnökségével vezetett 56-os Emlékbizottságtól 76 millió forintot kapott, ebből kétmillió ment kocsmafelújításra.

A kolozsváros.com azonban most azt is kiderítette, hogy Füssy Angéla szűk köre bizony más úton-módon is milliókban részesül épp attól az Emberi Erőforrások Minisztériumától. Füssy Angéla ugyanis – ahogy a portál kiderítette – az Omega Hírek nevű, egyébként alig működő portál főszerkesztője is, melynek kiadója a Pannon Értékmentő és Szolgáltató Kft. E vállalkozásnak pedig a Pannon Térség Fejlődéséért Közhasznú Alapítvány a tulajdonosa.

Az alapítvány tavaly a Veszprém Megyei Önkormányzattól 3 millió, míg az Emmitől 2,3 millió forintban részesült, ez derül ki a bírósághoz leadott beszámolóból.

Az alapítvány kuratóriumának elnöke Horváth Zsolt, aki fideszes színekben egyrészt a Veszprém Megyei Közgyűlés tagja, valamint országgyűlési képviselő is volt. Horváthot 2013-ban zugírásért jogerősen elítélték. Ja, és ő az otthonápolókat gyalázó Füssy Angéla párja.

Az Emmi feladata lenne gondoskodni azokról a szerencsétlen sorsú emberekről, akik nem migránssimogató Soros-ügynökök, ahogy azt az ibizai luxusklubban a fideszes agytrösztök elképzelik és utasításban leírják a pestisracok.hu propagandista webszerkesztőinek. Nem, ők egyszerűen családtagjuk betegsége miatt nem tudnak elhelyezkedni fideszes propagandistaként zsíros pénzért, és nem is osztanak le nekik milliárdos közbeszerzést, hogy utána egy Máltán lajstromozott luxushajón pihenhessék ki a pályázat aláírása okozta fáradalmakat.

Az otthonápolásért járó havi összeg 52 800 forint. Vagyis egy személynek 11 837 évig (!) kellene félretenni ezt az összeget, hogy tudjon venni egy Mészáros-féle luxusyachtot!

Tényleg jó helyen vannak azok a milliók? Vagy inkább az otthonápolóknak lenne szükségük rá?