Sógora torkát vágta el a késelő férfi a kávai lecsófesztiválon

Vidéki horror.

A lap információi szerint a rendezvényen ugyanis az elkövető nyaktól ádámcsutkáig elvágta a sógora torkát, majd hátulról bele is mártotta a kést.

„Olyan volt, mintha egy horrorfilm elevenedett volna meg. Jani nyakából ömlött a vér, az emberek meg se mozdultak a sokktól. Tartottam a fejét, kötést szorítottam a nyakára. Még magánál volt egy ideig, fokozatosan szállt ki belőle az élet. Amikor hirtelen könnyebb lett a feje, tudtam, hogy meghalt. Nem tudom, fel tudom-e valaha dolgozni ezt az élményt” – mondta az egyik szemtanú a Blikknek.

A helyiek szerint az elkövető K. Sándor "jó ember, de ha iszik, akkor megvadul". Az áldozat nem élte túl a támadást, így akármennyire is "jó ember" a Sándor, a rendőrség őrizetbe vette, és emberölés gyanújával eljárást indítottak ellene.

Gyilkosság a kávai falunapon

A közlemény szerint eddig tisztázatlan körülmények között augusztus 11-én szombaton 21 óra körül, Káván, egy 49 éves férfi szóváltást követően az utcán, egy rendezvény helyszínén sebesítette meg vitapartnerét, egy szintén helyi férfit. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit a rendőrök a helyszínen elfogták és előállították a Monori Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták.