Megérkezett Magyarországra Terence Hill

I'm coming - hirdette Terence Hill Facebook-oldala tegnap délután Budapestet jelölve úticélként. Az olasz sztár estefelé éppségben landolt a magyar fővárosban.

A 79 éves művész életében először látogat Budapestre, ahol új filmjét, a Nevem: Thomast promózza. A filmben Terence Hill a főszereplő, a forgatókönyvíró és a rendező is, és az egész produkciót elhunyt jó barátja, Bud Spencer emlékének ajánlja. Ennek köszönhetően a filmben rengeteg rejtett utalás lesz a halhatatlan páros korábbi közös munkáira.

A premier előtti vetítést megelőzően a Corvin közbe is ellátogat, hogy megnézze Bud Spencer szobrát. Azonban nem csak itt futhatnak vele össze a rajongók, ugyanis néhány napja bejelentette, hogy a vetítés után a BOK Sportcsarnokban közönségtalálkozót tart.

Ráadásul a Bors úgy tudja, nem siet továbbállni, hanem egészen szombatig a városban tartózkodik majd.

Hazánkba látogat Terence Hill

Szeptember 20-án Magyarországra jön Terence Hill, hogy új, általa rendezett filmjét, a Nevem: Thomast népszerűsítse - közölte a magyarok egyik kedvenc mozisztárja a Facebookon. A filmben ő lesz a főszereplő, és természetesen lesznek benne tepsivel fejbe vágott emberek, és olyanok is, akiknek a fejével törnek össze egy csomó borosüveget - írja az Index.hu Cinematrix blogja.