Volner János levelével egy időben 18 jobbikos e-mail címét törték fel

Köztük a pártelnök kabinetfőnökének levelezőprogramját is. 

"Elsőre azt gondolná az ember, hogy az Oláh Lajos DK-s országgyűlési képviselővel és a balliberális Schmuck Andorral közös két hetes Maldív szigeteki szavazatellenőrzés során beszedett UV sugárzás hatására hályog képződött kedves János képviselőtársam szemén. Ám mindenki számára nyilvánvaló, hogy János Jobbikot hátráltató tevékenysége nem a repülőről kilépve kezdődött el, és nem külső segítség nélkül zajlik."

- írja Facebook oldalán Sneider Tamás, a Jobbik elnöke Volner János - a fideszes sajtónál landoló levele kapcsán.

"János levelével teljesen egyidőben tizennyolc tagtársunk e-mail fiókját törték fel. Többek között legfontosabb munkatársamét, az Országgyűlés alelnöki kabinetvezetőjének fiókját. Ilyen szintű hivatali adatvédelem alatt álló munkatársak e-mailjeinek feltörésére csak a legprofibb személyek alkalmasak" - írja a politikus.

Emlékeztetett: "Múlt szombaton tisztába tettük a Jobbik irányvonalát, hatalmas egységet mutattunk fel. (Volner János nélkül, aki nem jött el).) Meghirdettük az ellenállást az országrablókkal szemben. Ezen a héten hétfőn Orbán Viktor ország-világ előtt bevallotta, hogy már harminc éve korrupt és az is fog maradni. Az országrablók támadásba lendültek. Ha vannak köztünk zsarolhatók, vagy egyszerűen csak gyenge valaki, akkor behódol és beáll a szolgák közé. Mi viszont menetelünk a harcba..."

A Jobbik pártigazgatója cáfolja Volner János állításait

Volner János, a Jobbik alelnöke a választókerületi elnökökhöz és szervezőkhöz fordult levélben, amiben a párt vezetését többek között azzal vádolja, hogy az minden eddiginél erősebb szövetséget kíván kötni az LMP-vel. Volner szerint a párttagság jelentős része kilépett, a párt pedig katasztrofális állapotban van.