A klub megerősítette: elhunyt a Leicester City tulaja

A szurkolók keddig tudnak részvétet nyilvánítani.

A két évvel ezelőtti angol bajnok futballklub, a Leicester City megerősítette, tulajdonosuk, Vichai Srivaddhanaprabha is azon öt személy között volt, akik elhunytak, mikor helikopterük lezuhant csapatnak helyt adó King Power Stadion mellett.

A klub egy részvétnyilvánító könyvet helyezett el a stadionban, melybe a szurkolók keddig írhatják bele az elhunyt tulajdonos, a 60 éves thaiföldi üzletember iránt érzett tiszteletüket. Azok, akik nem tudnak személyesen megjelenni a stadionban, de részvétet nyilvánítanának, a klub onlone felületén tehetik meg.

A Leicester a West Ham United csapatát fogadta a Preimer League 10. fordulójában, és 1-1-es döntetlent ért el. A helikopter ezt követően szállt fel, és valószínűleg a hátsó rotor meghibásodása miatt lezuhant. A fedélzeten tartózkodó öt személy közül senki nem élte túl a katasztrófát.

Valószínűleg a klubtulajdonos és a lánya is a lezuhant helikopteren volt

Az NSO oldalán folyamatosan lehet követni a friss információkat a Leicester City tulajdonosának lezuhant helikoptere kapcsán. Egyre biztosabb, hogy Vichai Srivaddhanaprabha a helikopteren volt, lányával és két fős személyzettel együtt. A csapat kapusa, Kasper Schmeichel az elsők között volt, aki a lángoló helikopterhez zuhant, de nem tehetett semmit, közben a stadionnál már gyűlnek a virágok és gyertyák.