2019. 01. 10. 10:35

Orbán Viktor nem foglalkozik üzlettel, ellenszélben dolgozik, és a korszakváltásban reménykedik

Kövesse velünk a 127. kormányinfót - persze csak a tévéből.

12:44
De most már vége

Tényleg!

12:39
Vége? Nem!

Csak Kovács Zoltán hitte azt, de a köztévé is elkapcsolt, majd a Híradót megszakítva visszatért a képernyőre Orbán Viktor.

Európából érezhetően távoznak zsidó közösségbe tartozó állampolgárok Izraelbe, mert a bevándorlás megváltoztatta az antiszemitizmus lényegét is. Ezért van az, hogy Kelet-Közép-Európában vannak az Izrael-barát kormányok, és nem Nyugat-Európában - ezt még meg kellett beszélni Breuer Péterrel.

12:38
A Soros-egyetem és Soros György is itt marad

Soros György sem az a fajta ember, aki elmegy, ismeri őt is, meg a CEU-t is. Szerinte a CEU csak átverte a félvilágot - fogalmazott.

Egy korszakváltás kapujában vagyunk, én ebben reménykedem, Önök meg - magyarázta meg Orbán Viktor, miért változnak meg a magyar médiaviszonyok. Majd ezt az egészet belehelyezte egy európai vizíóba.

12:32
Nix ugribugri!

Ezt az elvet követi a kormányátalakítás kapcsán. (A kérdés Trócsányi pótlására vonatkozott).

12:31
Szuverén

Szuverén embernek tartom magam, és nem látok olyan irigylésreméltó példákat, amikor az üzleti életből próbáltak rám nyomást gyakorolni - ezt a 24.hu-nak válaszolta, az újságíró arra volt kíváncsi, hogyha az üzelti élet és a politika külön világ, akkor miért utazgat üzletemberek repülőgépén.

Hogy mit lehet és mit nem, arról döntött a Mentelmi bizottság - tette még hozzá.

Simonka Györggyel kapcsolatban elmondta, hogy amíg a bíróság nem döntött, addig szavazhat.

12:30
Jajj!

Ott ahol az lehetséges, hazánk együttműködik Németországgal, egy elmélyült, jó őszinte kapcsolatot vár el a német-magyar kapcsolattól. Ma ez nincs meg, mert a német vezetés nem hajlandó elfogadni, hogy nem akarunk bevándorló ország lenni - és ezt képes volt egy német újságírónak elmondani.

12:23
A Jobbikot leantiszemitázta

A szívére helyezném a baloldalnak, hogy rövidtávú célokból lehet-e bármilyen szélsőséget, vagy antiszemitizmust legitimizálnia - válaszolta a TV2-nek arra, hogy az ellenzék közösen lépett fel az elmúlt időszak tüntetésein.

12:20
Fővárosi fejlesztésekről döntöttek

A Lánchídra, egy 3. kerületi beruházásra, és sportparkokra tett le terveket a főváros a kormány asztalára 2 milliárd forint értékben.

12:18
Az Echo TV arra volt kíváncsi, egy asztalhoz ül-e Sargentivivel

Orbán szerint ennek a botnak két vége van.

12:17
Van egy hosszú listája

Nem sokása másokat megszégyeníteni, ezért nem mondja el a Magyar Idők számára, hogy mennyien tévedtek a magyar gazdaság teljesítményével kapcsolatban. De van egy hosszú listája, amit a pénzügyminiszter bemutatott a Kormányülésen.

Nehéz ebben nem tendenciát látni.