A Los Angeles-i rendőrség DNS-minta adására kötelezte Cristiano Ronaldót

A legendás focistát azzal vádolják, hogy 2009-ben egy Las Vegas-i hotelben megerőszakolta Kathryn Mayorgát – írja a Wall Street Journal, ami úgy tudja, a parancsot már továbbították az olasz igazságszolgáltatásnak.

Peter S. Christiansen, Ronaldo ügyvédje a BBC-vel azt közölte, hogy egy teljesen szokványos nyomozati eljárásról van szó és Ronaldo továbbra is fenntartja ártatlanságát. A DNS kimutatása nem lesz meglepő, hiszen a Juventus sztárja azt soha nem tagadta, hogy szexuális kapcsolata volt az őt vádló nővel, csak azt, hogy ez erőszak útján történt volna.

A hatóságok nemrég nyitották újra a nyomozást Ronaldo ügyében, akit az amerikai nő nemcsak szexuális erőszakkal gyanúsít, hanem azzal is, hogy 2009-ben Ronaldo 375 ezer dollárral vette meg a hallgatását.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Németh Márton

Friss

1
1
sss
2019. október 14. | 16:24
Ő az a polgármester, aki szabályosan elmenekült kollégánk elől.
Ő az a polgármester, aki szabályosan elmenekült kollégánk elől.
A volt miniszter értékelt: nem túl meglepő módon, nincs megelégedve az eredménnyel.
Bárhogy is próbálja kommunikálni az eredményeket a Fidesz, sikerült a NER-en sebet ejteni: a Fidesz korántsem folytathat tovább következmények nélküli, akadálymentesített politizálást. Vélemény.
A tegnapi önkormányzati választás átrajzolta a politikai erőviszonyokat, stratégiai irányt mutatott az ellenzéknek a kormányváltás célja felé, megtörte a Fidesz 2006 óta tartó győzelemsorozatát az országos választásokon, és rámutatott az Orbán-rendszer gyenge pontjára. Az ellenzék terepet, felelősséget, eszközöket kapott az építkezésre és a kormányváltó alternatíva kimunkálására.