A Lokál el sem ment a bíróságra, szimplán elismerte, hazudott a Jobbikról

Jakab Péter (Jobbik) szólal fel a fideszes hazugsággyár előtt
Jakab Péter (Jobbik) szólal fel a fideszes hazugsággyár előtt

Önként közölt helyreigazítást a fideszes Lokál, talán ők is belátták, hogy sok esélyük nem lenne a bíróságon - tudatta a Jobbik sajtóosztálya. Az ingyenesen osztogatott kormánypárti fake news az alábbi szöveget jelentette meg:

"A 2019. március 12-én “Betiltották a magyar viseletet a Jobbikban” címmel megjelent cikkben a Ripost állításait átvéve valótlanul híreszteltük, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalomban betiltották a történelmi magyar ruhák viselését.

Valótlanul híreszteltük, hogy Sneider Tamás, a Jobbik Magyarországért Mozgalom jelenlegi elnöke minimum 7-800 ezer forintos dizájnöltönyöket hord.

Valótlanul híreszteltük, hogy Vona Gábornak, a Jobbik korábbi elnökének bárki előírta, milyen ruhát viseljen, továbbá azt is, hogy Jakab Péternek, a párt szóvivőjének bármilyen ruha viselését írták elő, és George Soroshoz köthető tanácsadókra hallgatva nem visel Bocskai öltönyt."

Egyébként, gondoljunk bele, milyen mértékben nézheti hülyének a magyarokat a Rogán Antal vezette propagandaminisztérium, amennyiben azt feltételezik a társadalomról, hogy érdekli őket, van-e Bocskai egy jobbikos politikuson, vagy sem. Illetve, azért hord-e öltönyt, mert az a kurva Soros György erre kötelezi őt.