Élő adásban követett el politikai öngyilkosságot a Fidesz szavazóit patkányozó MSZP-s képviselő

Élő adásban követett el politikai öngyilkosságot a Fidesz szavazóit patkányozó MSZP-s képviselő

Bangóné Borbély Ildikót megkérdezték, szerinte miért olyan népszerű a Fidesz és miért sokkal kevésbé népszerű az MSZP. És itt valami eltört benne. 

A szocialista országgyűlési képviselőt az ATV reggeli műsorában faggatták az aktuális politikai helyzetről. Kárász Róbert egy ponton arról érdeklődött, hogy ha a rendszer velejéig korrupt jellegével a fideszes szavazók többsége is tisztában van, akkor vajon miért a kormánypárt a legnépszerűbb, és miért nem az MSZP? 

Bangóné ekkor jól felszívta magát, jelezte, hogy ő most szókimondani fog, majd egyszerűen megállapította, hogy 

„Sok a patkány Magyarországon.”

A két műsorvezető szoftvere ezen a ponton érezhetően lefagyott, és ismeretlen fájlformátumként képtelen volt kezelni a szemük előtt zajló rituális politikai öngyilkosságot.

Kárász tért előbb magához, és megpróbált mentőövet dobni Bangónénak, aki ezt öntudatosan visszautasította, és saját vagányságán jóízűen kuncogva alámerült a hullámsírba.

 - Ennek mi az áthallása?

 - Hát, höhö, mindenki úgy gondolja, ahogy akarja. 

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/Qr1Xc40D2d0.jpg?itok=D_oYPal2","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=Qr1Xc40D2d0&feature=youtu.be","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}

És, akkor miután tizedszerre is visszanéztük a videót, és a fúbazmegilyenhülyenincs katatón ismételgetése után magunkhoz tértünk, akkor szögezzük le:

 felelős politikus - vagy akár csak egy B kategóriás segédközszereplő - soha, semmilyen körülmények között, semmilyen embercsoportot nem hasonlíthat élősködő kártevőkhöz.

Különösen nem a saját honfitársait, ráadásul pusztán azért, mert egy másik pártra szavaznak. És nem, ez alól nem ad felmentést az sem, ha ez a párt egyébként élen jár politikai ellenfelei és általában a másként gondolkodók elleni ordas uszításban. 

Mert, amikor a ruandai rádióból az ordít, hogy "tuszi csótányok", akkor arra nem az a válasz, hogy a tuszi rádióban ordítjuk, hogy "hutu patkányok" - hanem az, hogy kihajítjuk az ablakon mind a két készüléket.