Egy trambulinozó kutyáról szóló hír után ismerte el a Tények műsorvezetője, hogy hírnek álcázták a propagandát

tények

A Nemzeti Választási Bizottság a kifogásoknak részben helyt ad és megállapítja, hogy a TV2 Médiacsoport Zrt. médiaszolgáltató azzal, hogy 2019. április 28-án Tények című hírműsorában jogosulatlanul tette közzé a FIDESZ Magyar Polgári Szövetség politikai reklámjának minősülő médiatartalmat, megsértette a választási eljárásról szóló törvény 147/F paragrafus 1.bekezdésében foglalt rendelkezésből eredő kötelezettségét

-szavalta el a hírműsor hiteltelenségét bizonyítandó elmarasztaló ítéletet, láthatóan kényelmetlenül érezve magát Andor Éva egy trambulinozó kutyáról szóló hír után.

A TV2-t a Nemzeti Választási Bizottság azért büntette meg, mert a Tényekben hírnek álcázva adták le a Fidesz Bangóné szocialista képviselő patkányozására épülő reklámját, amiben felszólítanak arra is, hogy május 26-án ennek tudatában adjuk a voksunkat.

A propagandát nyomó csatorna a jogsértést megúszta annyival, hogy három napon belül ugyanabban a műsorban közzé kellett tenniük a rendelkezést. Ezt sikerült hétvégére időzíteni a trambulinozó kutya és egy vígjáték közé, ráadásul mindezt úgy, hogy az átlag ember ne értse a lényegét. (via HVG)

2019-05-08 17-01-04

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.

 

sss
2019. Augusztus 19. | 17:02
Merkel és Orbán
sss
2019. Augusztus 19. | 17:02
Merkel és Orbán
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Kvárik Anita

Friss

Van ugyanis mit megtéríteniük az országnak. Vélemény.
Olyan súlyos az utasok helyzete, hogy azonnal ki kellene kötniük.
Már a NATO is foglalkozik az embargókat kijátszó szervezett bűnözői körökkel.
Galbács Mihály kitálalt a gyulai városvezetés mutyijairól.