Folytatódnak a kilépések a Mi Hazánk Mozgalomból

Szabó Ákos
Szabó Ákos
Facebook

Szabó Ákos, a párt nagykátai polgármesterjelöltje, a Mi Hazánk Ifjai alapítója egy Facebook-posztban közölte, hogy lemondott minden tisztségéről mind a mozgalomban, mind pedig az ifjúsági szervezetben, és egyben ki is lépett a Mi Hazánkból.

Mint írta,

"a nemzeti oldal építését, a harmadik pólus kialakítását és a "se Orbán se Gyurcsány" szlogent nem csak mondani kellene, hanem mindenkinek komolyan is gondolnia. Remélem egy pozitív öntisztulási folyamat kapcsán ez meg is valósul, addig viszont nem kívánok részt venni semmilyen belső politikai csatározásban".

Ugyanakkor arra nem tért ki, hogy "a pártoskodó, acsarkodó, bizalmatlan vezetői közeg" hogyan alakult ki a Mi Hazánk Mozgalomban.

Ahogy arról beszámoltunk, az EP-választások kudarca után a Mi Hazánk Mozgalomban egy látványos bomlás indult meg, a pártból azóta kilépett Ferenczi Gábor alapítótag, devecseri polgármester, országos alelnök, Orbán Imre, a párt pápai szervezetének elnöke és Veszprém Megyei Önkormányzat képviselője, valamint Bartha Barna, a párt ceglédi vezetője.

Az EP-listájukról így már 3-an is távoztak az elmúlt napokban.

sss
2020. január 18. | 18:52
Pesák Ádám
sss
2020. január 18. | 18:52
Pesák Ádám
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

A Jobbik képviselőjelöltje Sneider Tamással közösen találkozott a vasmű dolgozóival.
Mást látunk a színpadon, és más zajlik a függönyök mögött. Vélemény.