Dulakodásig fajult a fidelitasosok plakáttépkedése

Szilágyi Zsolt

Ferencvárosban éjszaka is tartott a plakátháború. Szilágyi Zsolt, az ellenzéki összefogás képviselőjelöltje csapatával éppen a plakátjait helyezte ki, amikor megjelent a helyszínen a Fidesz önkormányzati képviselőjelöltje és csak annyit vetett oda nekik: Ennyi pénzetek van? Majd vadul telefonálni kezdett.

Rövidesen a helyszínen megjelent több fiatal is, köztük a józsefvárosi Fidelitas egyik tagja. Elkezdték Szilágyi plakátjait rongálni, aki ezt látva hívta a rendőrséget. Az egyik plakátrongálót a rendőrök kiérkezésig a helyszínen tartotta, aki mindeközben a nála lévő festékszóró flakonnal fejbe vágta az ellenzéki képviselőjelöltet. A rendőrök kiérkezésekor a Fidelitas tagja elismerte több plakát megrongálását. A fiatal fideszesek kifinomult stílusáról videó is készült.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Németh Márton

Friss

Nem állítjuk, hogy a jereváni rádióadás esetét tártuk fel, amikor utánajártunk a fideszes propagandagépezetben terjedő klímatagadó hoaxnak, de a 78 éves Alan Jones szájából elhangzott szavakat igencsak megvágták, mi több meg is változtatták a Lendvay utcai agit-prop osztályon…