A Köln Dárdait akarja

Dárdai Pál

A német Sport 1 információikra hivatkovza írja, hogy a Bundesligában szereplő 1. FC Köln Dárdai Pált szeretné szerződtetni a kispadra, miután kirúgták Achim Beierlorzert.

Az eddigi edzőt szombaton menesztették, 11 bajnokin hét pontot sikerült szerezniük, ráadásul a Német Kupából már kiestek. Helyét ideiglenesen André Pawlak és Manfred Schmid vette át.

Dárdai továbbra is szerződésben áll a Hertha BSC-vel, 2020 nyarától térhet vissza az utánpótlásba. A Köln már áprilisban megkereste a magyar trénert, miután felállították a Hertha Bundesliga csapata mellől.

Kölnben nemcsak az ő neve merülhetett fel, hanem Sandro Schawrz, André Breitenreiter, Tayfun Korkut, valamint Huub Stevens is.

Szeptemberben itt írtunk arról, hogy Dárdai Pál szövetségi kapitányi munkát már nem fog vállalni.

(NSO)

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

sss
2019. december 12. | 10:22
1
1
sss
2019. december 11. | 16:51
Az ellenzéki magyar EP-képviselők közül a momentumos Cseh Katalin és a jobbikos Gyöngyösi Márton is hozzászólt az Európai Bizottság klímatervéhez.
Az ellenzéki magyar EP-képviselők közül a momentumos Cseh Katalin és a jobbikos Gyöngyösi Márton is hozzászólt az Európai Bizottság klímatervéhez.
Az Országgyűlés döntése értelmében mostantól a Jobbik alelnöke vezeti az egyik legfontosabb bizottságot.

Egy olasz, mások által művésznek mondott furfangos furkó a művészet jegyében egy banánt ragasztott egy falra, amit egy másik, mások által művésznek mondott úr leszedett és megevett, magától értődő módon: a művészet jegyében.

Természetesen egyik sem számít művészetnek, műalkotásnak, csak egy banánnak és evésnek.

Amivel ugyanakkor jó kis üzletet lehet csinálni: a művészetnek hívott banánnal a kitaláló eddig csaknem 400 ezer dollárt keresett, vagyis vannak olyan idióták a világban, akik értik a "globális kereskedelem szimbólumának" szánt banánt.

Aki kíváncsi az érdemtelen emberek nevére és érdemtelen tettükre, ide kattintson.