Mentegeti magát a DK-s polgármester, akinek a fia önkormányzati poszthoz jutott Rákospalotán

.

Komoly felháborodást okozott a rákospalotai képviselő-testület, miután megszavazta, hogy a polgármester, Németh Angéla fia is bizottsági posztot kaphasson.

A DK-s Németh Angéla úgy védekezett, hogy az általa irányított képviselőtestület, az alkalmasság miatt döntött egyetemista fia megválasztásakor, aki innentől fogva a népjóléti(?) bizottság külsős tagja lesz,

Jelenleg szociális munkásnak tanul az ELTE-n. Hosszú évek óta dolgozott a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat polgármestereként. Rendszeresen részt vett kerületi eseményeken, szervezett ilyeneket.

- írta a saját közösségi oldalán Németh Angéla.  

A Magyar Narancsnak Németh Angéla úgy fogalmazott, hogy nem lát összeférhetetlenséget és még véletlenül sem arról van szó, hogy családi vállalkozássá züllesztenék a XV. kerületi képviselő-testületet. 

A XV. kerületben egyébként nemrégiben megemelték a képviselők juttatását, de ami ennél is érdekesebb az az, hogy külsős bizottsági tagok bérét -  így Németh Angéla fiáét is - ötszörösen megemelték. 

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Harmati András

Friss

1
1
sss
2019. december 14. | 09:54
Két és fél New York-i színészgeneráció életét mutatja be Michael McKeever vígjátéka, melynek hazai bemutatója a Rózsavölgyi Szalonban volt. Mi is ott jártunk.
1
Két és fél New York-i színészgeneráció életét mutatja be Michael McKeever vígjátéka, melynek hazai bemutatója a Rózsavölgyi Szalonban volt. Mi is ott jártunk.
Az Európai Tanács kétnapos ülésén ezúttal a távlati célok felé vezető út kikövezése jutott kiemelt szerephez. Elemzés.
A magyar kormányfő a Facebook-oldalán megjelent videóban számolt be az uniós csúcs csütörtök este kezdődött tárgyalásairól. Szerinte „nem győztünk, de esélyt teremtettünk magunknak a későbbi győzelemre”.