"Egy igazi faszszopo vagy, idióta" - így írt a fideszes képviselő Jakab Péternek

"Egy igazi faszszopo vagy, idióta" - így írt a fideszes képviselő Jakab Péternek

Az Index írta meg, hogy Remete József, Sümeg fideszes önkormányzati képviselője saját privát Facebook-profiljával írt hozzászólást Jakab Péter közösségi oldalára az egyik poszt alá. 

A kormánypárti politikust a Vlog előzetese bőszítette fel (de legalább nem azt írta le, hogy "fasszopó", szóval lehetett volna ez sokkal rosszabb élmény is).

"A Fidesz politikája olyan lent, mint amilyen fent. Ahol Bayer Zsolt a trágárságaiért lovagkeresztet kaphat, ott nem csodálkozhatunk azon, hogy önkormányzati szinten is ugyanezt a politikai stílust honosítják meg a fideszesek" - fogalmazott az Alfahírnek Jakab Péter. A Jobbik frakcióvezetője szerint a megfelelő büntetést ezért a magatartásért nyilván a választóktól kapja meg az érintett politikus, és a közössége.

Egyébként a posztra Kovács Mihály az Élhetőbb Városért Egyesület elnöke, az ellenzék októberi közös polgármesterjelöltje hívta fel a figyelmet.

Elgondolkodtatónak nevezte, hogy egy megválasztott önkormányzati képviselő (aki Sümegen a polgári, keresztény oldalt képviseli) nyilvánosan ilyen stílusban mutassa meg személyiségét és véleményét.

"Véleményem szerint az ilyen stílus egy helyi képviselőtől szégyen! Szégyen Sümegre és szégyen a keresztény értékrendre nézve!"

- írta Facebook-oldalán Kovács Mihály.