26 hónapos kisfiú azonnali életmentő kezelésére gyűjtenek adományokat

26 hónapos kisfiú azonnali életmentő kezelésére gyűjtenek adományokat

30 millió forintba kerül az a kezelés, ami egy 26 hónapos kisfiú életét mentheti meg.

Marcinak hármas besorolású rosszindulatú agydaganata van, amit Magyarországon már egy műtéttel és négy hónap kemoterápiával is megpróbáltak megállítani, sajnos sikertelenül.

Mindez azt jelenti, hogy itthon már nem tudnak rajta segíteni, ugyanakkor külföldön még van remény. A CsodaCsoport nevű civil jótékonysági szerveződés szerint Marci egyetlen esélye egy kölni klinikán elérhető, kemoterápiára épülő, kombinált vírus-, immun- és hőterápia.

Marci állapota nem teszi lehetővé, hogy várakozzon a kezelésre.

Az oldal szerint a túlélésre csakis akkor van remény, ha január második hetében, pontosabban nyolc nap múlva elkezdődik a terápia. És itt van egy kis gond: a kezelés 30 millió forintba kerül, amit érthető módon nem tud finanszírozni a családja.

A kisfiú megmentésére civil adományozók sora jelentkezett, a CsodaCsoport jótékonysági licitoldalán például bárki felajánlhat valamilyen értéktárgyat, amire mások kommentben licitálhatnak, a vásárlás összegét pedig adományként kell elutalni a Kosztyu Ádám Emlékére Alapítványnak. Adomány bármi lehet: játék, ékszer, festmény, ital, szolgáltatás vagy akármi más, amire licit érkezhet.

A szervezet legutóbbi közlése szerint a gyűjtés vége még nagyon messze van, a 30 millió forintból alig több mint 3 millió jött össze.

CsodaCsoport

A CsodaCsoport korábban már több, egészségügyi kezelésre szoruló kisgyermek támogatását segítette, például a két SMA-s kisfiú, Zente és Levente 700-700 millió forintba kerülő gyógyításából is tevékeny részt vállaltak, több mint százmillió forintot gyűjtve.

Most itt lehetőség, hogy ennél jelentősen kevesebb összeggel újabb életet mentsenek meg a jótékonyságból egyre kitűnőbben vizsgázó magyarok.

Banki átutalással vagy befizetéssel itt lehet támogatni őt:

Kosztyu Ádám Emlékére Alapítvány
Bankszámlaszám: 11734138-20017125 (OTP Bank)
IBAN: HU12 1173 4138 2001 7125 0000 0000
SWIFT/BIC: OTPVHUHB
Közlemény: civil licit


PayPal számlán: https://www.paypal.me/HosMarc